Geluid Licht Video

verhuur en verkoop

Uw partner in Brussel en Vlaams-Brabant voor verhuur geluidsinstallaties, lichtinstallaties en video projectie. PA installaties voor concerten en festivals, DJ gear, audiovisuele apparatuur voor bedrijfsevenementen en meetings en volledige omkadering van alle technische aspecten voor events.

Actueel : Event streaming : hoe begin je eraan? (blog)

 

Professional

Gebouwd op decennialange ervaring, biedt Blackjack Productions reële oplossingen voor kleine en grote evenementen. You're in good hands.

Affordable

Ook op een beperkt budget vinden we kost-effectieve oplossingen voor uw AV-behoeften. The right tools for the right job. En geen event is te klein.

Customer driven

Vrij van egotripping. Meertalig en gericht op resultaten laten we ons door uw ideeën inspireren en hebben we de flexibiliteit die meedenkt. Uw event is onze missie. We do listen.

Solutions

Een productievere meeting, een vlottere presentatie en een gedenkwaardiger feest. Organiseren zonder zorgen en aan de scherpste prijzen.

One-stop, easy rental shop voor audio, licht en video

Blackjack Productions is uw “one-stop easy-rental shop” voor het huren van een geluidsinstallatie, zanginstallatie, dj set of audiovisueel materiaal voor een presentatie, feest, concert, dansavond of wat dan ook.

Onze missie is het hoofd bieden aan de crisis door gebruiksvriendelijke en budgetvriendelijke kits aan te bieden. Onze sets zijn plug-and-play en kunnen in een mum van tijd worden opgesteld, zelfs zonder technische voorkennis.

 

Klik hier voor onze Verhuur Prijslijst

 

Geluid, Licht en Video aan de beste prijzen...

Blackjack Productions verkoopt ook microfoons, geluidsinstallaties, DJ gear en audiovisueel materiaal van de beste merken. Shure en Sennheiser vaste en draadloze microfoons, Pioneer DJ players en mixers, Panasonic projectors en Samsung LCD en LED schermen zijn maar een greep uit ons gamma.

Wij leveren en installeren conferentie-systemen en audio installaties voor rondleidingen.

Wat ook uw toepassing is, bel of schrijf ons voor een oplossing op uw maat!

Kost-efficiënte AV oplossingen. Snel en makkelijk...

Een DJ set of discobar samenstellen, een geluidsinstallatie kiezen, een projector beamer met projectiescherm bestellen, licht en geluid voor een concert huren,  een draadloze micro of headset microphone met mengpaneel en speakers huren, het is ons vak.

Bel of mail ons voor een offerte voor een discobar, een geluidsinstallatie of een presentatie set. Consulteer onze prijslijst voor microfoons, dj mixers, een mengpaneel en speakers. Wij helpen u met plezier verder!

Easy Rental oplossingen voor uw event, party of live concert!

Verhuur en verkoop van licht en geluid aan vaste en scherpe prijzen!

Easy Setup : DJ en P.A. installaties in easy plug and play kits

Feest met de pros : huur de beste klank en licht apparatuur aan de beste prijzen van Brussel

DJ Kits - P.A. - LED - Audio - Video - Lights - Discobar - Headset microphone - Plasma

Blackjack Productions : always an ace ahead

Close Menu