Blackjack Productions Sound Light Video Brussels Overijse
CONCERT AND EVENT TECHNOLOGY

Verhuur Licht en Geluidsinstallaties

CONCERT
FESTIVAL
FEEST
FUIF
HUWELIJK
LIVE EVENEMENT
THEATER
BAR
MUZIEK CLUB

Concert P.A. Installaties

Brussels - Overijse - Wavre - Tervuren - Leuven - Mechelen - Namur - Charleroi - Aalst

Event Verhuur

Corporate Events

Concert Verhuur

Music Events

DJ Verhuur

Party Events

Singer songwriter microphone and guitar on brussels music concert
Podium concert gear light and sound PA and monitor
PA system loudspeaker rental concert festival sound equipment amplifiers

Uw concert, evenement of voorstelling...

Blackjack Productions richt zich naar muzikanten, bands en theatergezelschappen, concert organisatoren, event planners, concert café ‘s, feestzalen en huwelijken, concertzalen, jeugdhuizen en festivals.

Onze licht en geluidsinstallaties zijn gepreconfigureerd en makkelijk in gebruik. Onze prijzen zijn de beste op de markt en uw evenement blinkt uit in professionele kwaliteit. Al ons klank en licht materiaal is nieuw, de laatste modellen van de gekendste merken, gemonteerd in degelijke flight cases en ‘plug and play’ voorgekabeld. Door het aanbieden van packages blijven de prijzen laag en wegen amper door op het budget van uw event, feest of concert.

Het huren van een geluidsinstallatie, lichtinstallatie of video materiaal bij Blackjack Productions is makkelijk, betaalbaar en zonder compromis in kwaliteit.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Ons klank en licht materiaal...

Blackjack Productions kan een uitgebreid gamma voorstellen in verhuur van licht en geluid voor muzikanten, concert en event organisatoren. Dat gaat van een kleine zanginstallatie met een enkele, al dan niet draadloze microfoon tot een complete PA installatie voor uw optreden of festival, mét lightshow, lichteffecten, rook en LED panelen.

Onze kleine geluidsinstallatie’s bestaan uit self powered speakers met een klein mengpaneel en –eventueel draadloze- microfoons, terwijl de uitgebreidere PA installaties bestaan uit krachtige 3 weg luidspreker boxen met subwoofer speakers, een analoog of digitaal mengpaneel, complete micro kit en FX rack. Voor belichting kunnen we LED fourbars voorstellen, deze volgen automatisch de muziek en zijn makkelijk in gebruik. U kan naar believen rookmachine’s toevoegen, moving lights, lichteffecten, LED panelen, etc…

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Blackjack Productions

Wij zijn uw partner voor verhuur van geluid en licht voor een event, live concert of party, huur van beamer en projectiescherm voor een congres of presentatie of de volledige audiovisuele omkadering van een evenement, een bedrijfsfeest, een product lauch, een fuif, een buurtfeest,… you name it, we nail it!

 

Easy Rental oplossingen voor uw event, party of concert!

Verhuur en verkoop van licht en geluid aan vaste en scherpe prijzen!

Easy Setup : DJ en P.A. installaties in easy plug and play

Feest met de pros : huur de beste klank en licht apparatuur aan de beste prijzen van Brussel

DJ Kits - P.A. - LED - Audio - Video - Lights - Discobar - Headset microphone - Plasma

Close Menu